Tardes de Juny Bellpuig

INSCRIPCIONS TARDES DE JUNY 2024 a l'Escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta


INSCRIPCIONS TARDES DE JUNY 2024- Escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta

Tardes escèniques, esportives i artístiques!!

Aquest any des de l’AFA i conjuntament amb Alquímia organitzem les tardes de juny 2024  a l’Escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta.


INSCRIU-TE AQUÍ
HORARIS

Dies: del 10 al 21 de juny.

Horaris: 15:00 a les 16:30h.

Destinataris: alumnes de I3 a 6è de l’escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta.

Lloc: Escola Bellpuig.
PAGAMENT

Inscripcions a través d’aquest formulari fins el dia  22 de maig.

Preu: 54€ per alumne.

Pagament: al compte d’alquimia ES84 1491 0001 29 2024727022 , o per bizzum al tlf 639774389 amb nom i  cognoms de l’alumne. Tant si feu bizzum com transferencia heu de passar una foto del justificant ( el bizzum, pot ser una captura de pantalla), veureu que us demana en una pregunta del google forms ( justificant pagament, pdf o foto)

** Per poder participar a les tardes de juny, el pagament ha d’estar fet el dia 22 de maig. En cas de no poder participar al casal, només es farà la devolució de l’import en casos de força major justificats.

Minim d’inscrits per realitzar el servei: 18 inscrits
ACTIVITATS

Descripció de l’activitat “Tardes  escèniques, esportives i artístiques”.

Cada dia farem una activitat diferent: Jocs, esports, aventura ( tir amb arc, orientació, slackine…), arts plàstiques, circ (malabars, hula hops, clown, diàbolo, trapezi, teles) ,teatre i expressions corporals.

L’objectiu es que gaudeixin i alhora puguin estimular la creativitat, la fantasia, la imaginació i el treball corporal a través de l’experimentació de les diferents activitats que els hi hem preparat.