Tallers de circ

https://alquimiavic.com/wp-content/uploads/2023/02/taller_circ.jpg
https://alquimiavic.com/wp-content/uploads/2023/02/taller_circ_2.jpg
https://alquimiavic.com/wp-content/uploads/2023/02/taller_circ_1.jpg
https://alquimiavic.com/wp-content/uploads/2023/02/taller_circ_3.jpg

Tallers de circ

Title:

Description:

Estem duent a terme tallers de circ per a nens i joves a diferents poblacions de la comarca d’Osona.

TALLERS DE MALABARS, DIÀBOLOS, ANELLES, XANCLES, SLACKLINE ETC…
L’objectiu d’aquest taller és la diversió a través de la pràctica i l’aprenentatge dels jocs malabars i els equilibris. Per tal d’aconseguir-ho es disposa de material molt divers que despertarà la imaginació i que farà qüestionar les limitacions personals dels participants. Els monitors del taller tenen una àmplia experiència en l’ensenyament de d’aquestes tècniques i combinen jocs, demostracions, explicacions i tracte proper per tal de fer passar una bona estona a petits i grans.

TALLER DE MÀGIA
En aquest taller, us oferim l’oportunitat que ens visiti un mag professional i ens faci unes classes perquè aprenguin alguns trucs de màgia, perquè aquests nens puguin fer màgia allà on vagin i convertir-se en uns artistes. Complementarem el taller de màgia amb els malabars. També és podria donar el cas que el nostre amic mag ens fes un petit espectacle o demostració.

TRAPEZI I TELES 
En aquest taller us oferim la oportunitat que els nens i nenes puguin aprendre l’art del trapezi i de la tela, en aquest cas si que és molt important veure l’espai, per veure si és factible muntar-ho a algun arbre o no. Si es vulgues fer, nosaltres disposem d’una estructura per realitzar tallers aeris, però en aquest cas s’hauria de valorar deixar-ho fixe a un lloc, ja que el muntatge i desmuntatge és més costos. Per aquest taller tenim un professional que fa anys que es dedica al trapezi i la tela, i que té un numero escènic propi, igualment en cas de necessitar més monitors qualificats en aquest àmbit, també tenim varis col·laboradors.

ACROBÀCIA I ACRO-IOGA
En aquest últim taller  els nens i nenes poden aprendre l’art de l’equilibri entre parelles, fer figures, equilibrar-se molt bé entre ells, i aprendre els punts forts i dèbils de cadascun, alhora que juguen i gaudeixen.