Casal Setmana Santa Escola Mossèn Cinto

INSCRIPCIONS Casal de Setmana Santa 2024


INSCRIPCIONS Casal de Setmana Santa 2024

Casal Alquimia Setmana Santa. Esports i natura.

Aquest any des de l’AFA i conjuntament amb Alquimia organitzem el casal de Setmana Santa.


INSCRIU-TE AQUÍ
HORARIS

Dies: del 25 al 28 de març del 2024.

Horari: 9:00 h a 13:00 h.

Serveis bon dia: 2€ al dia per alumne/a els interessats contactar amb  l’AFA.

Servei de carmanyola: de 13:00 h a 15:00 h.
Mínim d’inscrits per serveis extres ( bon dia i/o carmanyola): 7 inscrits.

Lloc:  Institut Escola Mossèn Cinto.

Entrades i sortides: per la porta del carrer Vilanova (a les 9 h i a les 13 h), els que utilitzin el servei bon dia i servei carmanyola per la plaça Roviretes.
PAGAMENT

Cost del casal: 44 euros ( casal de 9:00 a 13:00) + serveis extres addicionals ( bon dia i/o carmanyola). Inscripcions a través d’aquest formulari fins el dijous 7 de març. I pagament al moment de l’inscripció. Minim d’inscrits per realitzar el casal es de 18 infants. En cas de no arribar al minim farem la devolució de l’inscripció.

El pagament del casal i el servei carmanyola es farà al nº de compte corrent  ES84 1491 0001 2920 2472 7022  indicant nom  i cognoms del alumne/a o per bizum al 639774389,i s’ha de passar el justificant de pagament al correo alquimiavic@gmail.com o per whatsapp al 639774389. El pagament del servei bon dia contactar amb L’AFA.

**per poder participar al casal el pagament ha d’estar fet. En cas de no poder participar al casal només es farà la devolució en casos de força major justificats.
ACTIVITATS

Des d’Alquimia us proposem el casal “Esport i Natura

Proposarem als nens i nenes entrar a l’escola de l’esport i l’aventura, enguany proposem un casal on hi haurà diferents esports a realitzar, aixì com també activitats d’aventura ( com tir amb arc, orientació, sortida a la natura…), també tidnrem els nostres espais de jocs simpòlics pel mès petits , i realitzarem algun taller especial.

Aquest any realitzarem mès moviment, tant a nivell de jocs i esports, com alguna sortida a fora. Sempre complementat amb espais mès tranquils i calmats.

En resum farem esports, aventura, tallers, jocs i excursiò.